Spectacol inedit la New York. Un hotel de lux are toalete cu vedere din stradă FOTO INCREDIBIL

Un hotel cu pretenţii din New York le oferă clienţilor o perspectivă inedită asupra oraşului. Şi anume una văzută din intimitatea toaletelor. Inedită este, însă, şi priveliştea de care au parte trecătorii.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 08:33

Un luxos hotel din Manhattan propune o viziune panoramică a metropolei americane din orice unghi. Iar cei care nu vor să scape din ochi minunăţiile oraşului le pot admira chiar şi din interiorul toaletelor de la etajul 18 al clădirii. Singura problemă este că şi ei pot fi văzuţi în toată splendoarea lor de trecători, care nu o dată au profitat de ocazie pentru a face câteva fotografii inedite.

Încântaţi de ideea de a putea privi la frumuseţile New York-ului şi din intimitatea toaletei, clienţii nu au avut însă habar că şi ei, la rândul lor, ajung să facă parte din peisaj, deoarece geamurile înalte din podea până la tavan nu sunt opace, ci transparente. „M-am trezit că erau jos oameni care îmi făceau cu mâna. Când stai pe «tron» nu te aştepţi să te trezeşti că ai spectatori”, a povestit un australian care a ales serviciile celor de la Boom Boom Room.