Soţul lui Mariah Carey, diagnosticat cu o maladie autoimunitară

Nick Cannon, soţul cântăreţei Mariah Carey, a dezvăluit faptul că problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă au fost cauzate de o maladie autoimunitară asemănătoare lupusului, cu care a fost diagnosticat de medicii americani.

RomaniaTV.net
03 mart. 2012, 10:34
Soţul lui Mariah Carey, diagnosticat cu o maladie autoimunitară

Prezentatorul emisiunii de televiziune „America’s Got Talent” a vorbit în premieră despre problemele lui de sănătate, care au ajuns pe prima pagină a presei mondene internaţionale, după ce Cannon a fost spitalizat din cauza unei insuficienţe renale, în vacanţa de Crăciun, informează contactmusic.com.

„Insuficienţa renală a fost rezultatul unei maladii autoimunitare pe care medicii au descoperit-o în organism. Boala de care sufăr este asemănătoare lupusului, dar nimeni din familia mea nu suferă de această maladie”, a spus soţul cântăreţei Mariah Carey.

Cannon spune că s-a speriat foarte tare în luna februarie, atunci când medicii care au descoperit cheaguri sangvine în plămânii săi i-au spus că acestea au apărut din cauza unei infecţii renale.

” Acele cheaguri au reprezentat cea mai mare teamă a mea. Cunosc oameni care au murit din această cauză. Credeam că sunt pe cale să mă vindec, dar apoi s-a întâmplat acel lucru, care a venit aproape de nicăieri „, a adăugat starul american.

Potrivit medicilor săi, Nick Cannon va trebui să trăiască toată viaţa cu acea boală imunitară, iar artistul spune că îşi petrece convalescenţa dormind mai mult şi bucurându-se de viaţa de familie alături de soţia sa Mariah Carey.

„Încerc să mă asigur că îmi pun sănătatea pe primul loc. Mă simt binecuvântat că sunt în viaţă. Dacă boala nu ar fi fost descoperită, nu ştiu ce ar fi putut să se întâmple „, a adăugat Nick Cannon.

Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi rapperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 – 1998.

Cântăreaţa a rămas însărcinată la scurt timp după căsătoria cu Cannon, însă a suferit un avort spontan, fără a face public acest lucru până nu a anunţat că este din nou însărcinată, în toamna anului 2010. La începutul lunii februarie 2011, artista americană a dezvăluit că va avea un băiat şi o fată. Gemenii s-au născut pe 30 aprilie 2011, în aceeaşi zi în care se împlineau trei ani de la căsătoria părinţilor lor.