Soţia perfectă din mintea bărbatului. Trei calităţi pe care să le aibă

Conceptul de soţie perfectă a evoluat în mod semnificativ în ultimul secol, odată cu emanciparea femeilor şi ascensiunea feminismului. Mai poate exista o reţetă universală pentru cea mai bună soţie? Iată ce atribute posedă soţia perfectă în mintea bărbatului modern.

RomaniaTV.net
11 nov. 2012, 17:25
Soţia perfectă din mintea bărbatului. Trei calităţi pe care să le aibă

Profesionistă în pat?

Satisfacţia sexuală rămâne o prioritate pentru bărbaţi, dar cei mai mulţi nu se mai aşteaptă de la soţie să fie o profesionistă în pat: vor doar o minte deschisă. Femeile care sunt dispuse să experimenteze şi să înveţe lucruri noi în pat pot alunga din dormitor rutina, o problemă prin care trec aproape toate cuplurile.

As în bucătărie?

Mitul soţiei bucătar de talie internaţională a suferit o transformare similară. Cei mai mulţi bărbaţi apreciază tot mai puţin o femeie care îşi petrece timpul liber în bucătărie, pentru ca apoi să fie prea obosită pentru sex sau pentru o conversaţie stimulantă. Preferă să mânânce în oraş, dar să aibă alături o parteneră fericită.

Inteligenţă şi independenţă

O echipă de psihologi britanici a ajuns la concluzia că secretul succesului în cuplu este tocmai… o femeie mai inteligentă decât bărbatul. Studiul publicat in „European Journal of Operation Research” pune accentul pe inteligenţa femeilor ca factor deosebit de important în fericirea cuplului. O femeie independentă, cu propriile interese şi activităţi, este şi un partener de conversaţie mai interesant pe termen lung.