Sorina Plăcintă, bâzâind în faţa lui Udrea: Am plâns pentru că mă doare burta VIDEO

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a anunţat vineri că va vota moţiunea de cenzură a USL. Înainte de a face anunţul, Plăcintă a avut o discuţie într-o bancă din plen cu Elena Udrea, în care, potrivit imaginilor difuzate în direct de televiziuni, a izbucnit în plâns: "Nu mai pot".

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 10:30
Sorina Plăcintă, bâzâind în faţa lui Udrea: Am plâns pentru că mă doare burta VIDEO

Senatorul Sorina Plăcintă a declarat, vineri, întrebată de jurnalişti dacă va vota moţiunea de cenzură, că va vota, ea spunând acestea cu voce tremurândă.

Anterior, Plăcintă a fost surprinsă de camerele de luat vederi plângând în plenul Parlamentului, în timpul unei discuţii cu Elena Udrea.

„Intraţi în vieţile oamenilor! Am plâns în plen pentru că mă doare burta, că nu vă mai săturaţi să umblaţi după familia mea. În secolul XXI nu mă poate ameninţa nimeni, aţi încercat dvs (n.r presa.) şi aţi făcut-o suficient cu fiul meu. Da, votez moţiunea de cenzură”, au fost explicaţiile senatoarei.

Elena Udrea a fost întrebată vineri de ziarişti, înainte de episodul din plen, dacă Plăcintă va trece la PNL, aceasta spunând că nu crede că senatoarea a abandonat „principiile de ieri până astăzi”.

„Ea face parte din echipa de campanie de la Bucureşti şi şi-a afirmat explicit punctul de vedere legat de plecările din partid pe care le-a condamnat ferm şi a vorbit foarte mult despre principiile organizaţiei. Deci, nu cred că doamna Plăcintă a abandonat principiile de ieri până astăzi”, a spus Elena Udrea, după ce a fost întrebată despre zvonul că Sorina Plăcintă ar pleca din partid.

Imediat după ce a dat declaraţii, Elena Udrea a intrat în sala de plen şi a mers direct la banca în care se afla Sorina Plăcintă.

Udrea s-a aşezat lângă Plăcintă, iar în timpul discuţiei senatoarea a început să plângă, spunând de mai multe ori: „Nu mai pot”.

După aproximativ zece minute de discuţii cu Udrea, timp în care Plăcintă a plâns, la cele două a venit Radu F.Alexandru. Acesta a condus-o pe Sorina Plăcintă până la ieşirea din sală, iar Udrea a rămas în plen şi a mers să discute cu alţi parlamentari.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a susţinut şi el că senatorul Sorina Plăcintă a părăsit plenul Parlamentului la dezbaterea moţiunii de cenzură pentru că a avut „o criză de stomac teribilă”. „A avut o criză de stomac teribilă. Asta este tot ce mi-a spus. Am dus-o jos, să meargă la un doctor”, a precizat el.

REACŢIA LUI BOC

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat că personal nu a discutat cu senatorul Sorina Plăcintă, că „preşedinta organizaţiei Bucureşti discută”. „Ce-aţi văzut dumneavoastră am văzut şi eu. În acest moment. Sunt convins că lucrurile vor rămâne sub control”, a spus Boc, pe holurile Parlamentului, întrebat despre Sorina Plăcintă. Preşedintele PDL a mai fost întrebat dacă el ştie care sunt problemele care au afectat-o pe Sorin Plăcintă şi dacă a discutat cu aceasta. „Eu, personal, nu. Doamna preşedintă a organizaţiei Bucureşti discută în acest moment, să vedem care sunt problemele”, a mai spus Emil Boc.