Sorin Oprescu: Sunt un muschetar mai bătrân şi mai hârşâit VIDEO

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la România TV, că a rămas acelaşi independent din 2008 şi că nu are "stăpân", iar, la alegerile din iunie, se bazează pe inteligenţa alegătorilor.

RomaniaTV.net
08 apr. 2012, 20:52
Sorin Oprescu: Sunt un muschetar mai bătrân şi mai hârşâit VIDEO

Sunt un muschetar mai bătrân aşa şi mai hârşâit şi poate că voi avea şi eu momentul de a mai spune o părere. Am rămas acelaşi independent din 2008 şi vreau să vă spun că nu am stăpân. Pentru mine, binele general nu are decât un sens. La vârsta mea nu mai am decât onorabilitatea„, a declarat Sorin Oprescu, la România TV.

Sorin Oprescu se bazează în lupta pentru Primăria Capitalei pe inteligenţa electoratului şi are încredere că acesta nu mai poate fi cumpărat.

„Mă bazez că orice insultă adusă electoratului de inteligenţă, se plăteşte şi eu mă bazez pe chestiile astea. Probabil că unii or să încerce cu bani, cu astea, că există şi caractere slabe. Cât de mult ar fura, era o vorbă, valabilă, nu pot ei fura, cât pot aceştia vota”, a precizat primarul Capitalei.

Deşi nu este mulţumit în totalitate de aspectul Bucureştiului, Oprescu susţine că ar fi putut face mai multe pentru cetăţenii Capitalei.

„Nici mie nu-mi place cum arată Bucureştiul. Puteam să fac mai multe, să termin într-un timp mai scurt. Acum mă înţelegeţi de ce am tras cu dinţii să nu-i dezamăgesc pe oamenii aceştia. Eu întâi am făcut şi după aceea le-am raportat”, a adăugat Oprescu.