Sorin Blejnar a fost chemat la Poliţia Capitalei. Marţi a primit interdicţie să părăsească ţara

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a primit marţi interdicţia de a părăsi ţara. La nici trei ore după ce a fost înştiinţat de acest fapt el a fost chemat la sediul Poliţiei Capitalei. Potrivit MEDIAFAX, fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, trebuie să predea Serviciului Arme din Poliţia Capitalei armele şi muniţia aferentă lor pe care le deţine.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 11:30
Sorin Blejnar a fost chemat la Poliţia Capitalei. Marţi a primit interdicţie să părăsească ţara

La ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei Sorin Blejnar a declarat doar că a fost chemat să stea de vorbă cu poliţiştii. E posibil ca această întrevedere să aibă legătură cu interdicţia de a primi ţara pe care fostul şef al ANAF a primit-o marţi.

Procurorii au luat decizia de a-i interzice lui Blejnar să părăsească ţara după ce l-au informat pe acesta cu privire la învinuirile care i se aduc într-un dosar de evaziune fiscală. Marţi dimineaţa, Sorin Blejnar a stat aproximativ o oră şi jumătate la DNA, fiind citat în dosarul de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro, în care sunt cercetaţi fostul său şef de cabinet Codruţ Marta, fostul şef al Vămilor Viorel Comăniţă şi alte 15 persoane.