Sora lui Adrian Năstase: Mama a zis că nu vrea să moară până n-o să vadă că se face dreptate VIDEO

Procesul lui Adrian Năstase s-a încheiat, iar judecătorii au rămas în pronunţare. La ieşirea din sala de judecată, sora lui Adrian Năstase şi-a exprimat "dezamăgirea faţă de justiţia din România, că românii acceptă orice li se face" şi a declarat că mama ei "nu vrea să moară până n-o să vadă că se face dreptate" în cazul lui Adrian Năstase.

RomaniaTV.net
18 mart. 2013, 13:11
Sora lui Adrian Năstase: Mama a zis că nu vrea să moară până n-o să vadă că se face dreptate VIDEO

„Dacă în continuare se întâmplă în România tot ce s-a întâmplat pănă acum, îmi pare rău. E cel mai mare regret al vieţii mele. Nu vreau să-mi las copilul să mai trăiască în această ţară. Dacă asta este dreptatea şi asta este justiţia din România, o să-i fac bagajul de mâine. O iau şi pe mama mea de 85 de ani care a zis că nu vrea să moară până n-o să vadă că se face dreptate. Toţi cei care au făcut rău, aruncând cu minciună şi noroi asupra copilului ei, vor plăti. (…) Dezamăgirea mea este că românii acceptă orice. M-am săturat să văd români care trăiesc ca nişte râme. Asta e marea mea dezamăgire la 60 de ani. Mi-este pur şi simplu ruşine că românii acceptă orice li se face”, a declarat sora lui Adrian Năstase, Dana Barb, la încheierea procesului lui Adrian Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase află astăzi dacă va fi eliberat din închisoare. Recursul la eliberarea condiţionată, înaintat de procurorii DNA,  s-a judecat la Tribunalul Bucureşti, judecătorii rămânând în pronunţare după un proces extrem de tendionat, în care avocaţii şi procurorul DNA au avut o serie de contre dure.