Şoferii ruşi, în plin război. Traficul de pe şosea, desfăşurat printre şenilele tancului VIDEO

Un tanc ce pare scăpat de sub control traversează în mare viteză un drum dintr-un oraş rus, aflat în extremitatea estică a Europei, la 15 km de graniţa cu Asia. Culmea este că reprezentanţii uzinei căreia aparţine tancul susţin că şoferii ceilalţi s-au expus pericolului, ei nerespectând indicatoarele rutiere.

28 ian. 2013, 20:50
Şoferii ruşi, în plin război. Traficul de pe şosea, desfăşurat printre şenilele tancului VIDEO

Drumurile din Rusia sunt pline de neprevăzut, iar şoferii care au intenţia să se aventureze pe şoselele din spaţiul ex-sovietic trebuie să fie pregătiţi pentru orice fel de provocări sau apariţii neverosimile în calea lor. Nici n-au apucat să se bucure că iarna le-a mai dat un răgaz, iar ninsoarea şi-a mai restrâns aria de răspândire, că mai mulţi şoferi din Nijni Tajil au avut un şoc să constate apariţia unui vehicul neconvenţional în trafic.

Un tanc traversează o arteră intens circulată, ameninţând să strivească sub şenile tot ce-i stă în cale, numai că, din fericire, şoferii doar s-au panicat şi nu au avut contact direct cu „fiara”. Culmea este că uzina căreia îi aparţine tancul a dat un comunicat în care spune acesta nu a încălcat regulementele de circulaţie şi ceilalţi participanţi la trafic au greşit, ignorând culoarea roşie a semaforului.