Şofer fugar şi fără permis, oprit cu focuri de armă la Leţcani, judeţul Iaşi VIDEO

Un tânăr a fost oprit în trafic cu focuri de armă, marţi noapte, în Leţcani, Iaşi, pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Pentru că a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă tânărul a accelarat.

17 apr. 2013, 05:57
Şofer fugar şi fără permis, oprit cu focuri de armă la Leţcani, judeţul Iaşi VIDEO

Ştefan Grigoraş, în vârstă de 27 de ani este angajat al unei firme de mobilă din Iaşi şi efectuase un transport la Botoşani, scrie bzi.ro. Pe raza localităţii Sarca, unde limita de viteză este de 50 km/h, tânărul circula cu 71 km/h, motiv pentru care poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta. În loc să oprească şoferul a acelerat mai tare.

Astfel, poliţiştii au plecat în urmărirea lui, iar maşina nu s-a oprit decât în momentul în care poliţişti au făcut uz de armă, un foc în aer şi unul în cauciucuri.

Oamenii legii l-au imobilizat pe şofer şi au aflat că aceasta nu are nici permis de conducere. La audieri, acesta a spus ca s-a speriat şi de aceea a încercat să fugă. Ieşeanul a fost reţinut pentru 29 de zile, urmând să fie dus miercuri la Parchet.