Şofer de autobuz, bătut cu bestialitate de un fost campion naţional la box VIDEO

Caz şocant la Tulcea. Un fost campion naţional la box a uitat că e într-un autobuz şi nu în ring. Cristian Velea l-a bătut crunt pe şofer, chiar în timp ce acesta conducea.

21 mart. 2013, 21:23
Şofer de autobuz, bătut cu bestialitate de un fost campion naţional la box VIDEO

Fostul campion naţional la box, Cristian Velea, a bătut un şofer de autobuz din Tulcea. Şoferul i-a făcut observaţie fostului boxer pentru că a urcat în autobuz cu un pahar de cafea în mână. Bărbatul şi-a ieşit din minţi şi l-a lovit pe şofer cu pumnul. După câteva minute, fostul sportiv a lovit din nou, de data aceasta chiar în timp ce şoferul conducea.

„Mi-a spus: tu ştii cine sunt eu? Şi mi-a dat cu pumnul în faţă, am continuat să conduc şi în staţie la Biserica cu Ceas mi-a dat cu capul în faţă”, a spus şoferul pentru România TV.

Niciunul dintre călători nu a sărit să-l ajute pe şofer. Asta pentru că l-au recunoscut imediat pe agresor. Cel care a lovit cu sălbăticie este Cristian Velea, fost campion naţional la box. Sportivul are în palmares lupte cu Leonard Doroftei, Mihai Leu sau Francisc Vaştag.

Şoferul a fost dus la spital. Îşi aminteşte de clipele de groază prin care a trecut. El spune că s-a temut să nu scape controlul volanului şi să producă o adevărată tragedie.

Boxerul agresor s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi acte de violenţă.