Şocant: Vezi ce a păţit un vânător la doar CÂTEVA MINUTE după ce a împuşcat mortal un ELAN de 400 de kilograme

Un vânător fericit că a împuşcat unul dintre cei mai mari elani pe care i-a văzut vreodată se zbate în prezent între viaţă şi moarte, după ce a căzut cu gâtul în coarnele animalului. Cu ultimele puteri, el a reuşit să cheme o ambulanţă.

12 sept. 2013, 05:30
Şocant: Vezi ce a păţit un vânător la doar CÂTEVA MINUTE după ce a împuşcat mortal un ELAN de 400 de kilograme

Bradley Greenwood, un vânător de 51 de ani din Utah, America, tocmai împuşcase un elan de 400 de kilograme în momentul în care a a alunecat şi a căzut cu gâtul în coarnele lui, atunci când a încercat să împingă trupul erbivorei, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un câine şi-a împuşcat stăpânul în fund

Cornul a intrat în faţă, pe sub maxilar, perforându-i gâtul. Cu ultimele puteri, abia reuşind să respire, el a fost în stare să apeleze numărul de urgenţă 911 şi să cheme ajutoare. La faţa locului a ajuns un elicopter care l-a transportat de urgenţă la spital. Medicii au reuşit să îi introducă vânătorului un tub de plastic în gât, pentru a-i ţine traheea deschisă, până a intrat în operaţie. Mai mult, potrivit autorităţilor, rana s-a infectat între timp.

Nu îmi pot imaginea cât de curat poate să fie cornul unui elan. Mă gândesc că sunt numeroase bacterii pe acolo„, a declarat John Laursen.

Citeşte şi Cel mai amuzant raport al POLIŢIEI SUEDEZE: Cinci elani beţi se arată ameninţători faţă de un rezident

În prezent, starea bărbatului pare să fie stabilă, bătrânul reuşind să vorbească. Doctorii se aşteptă la o recuperare perfectă, dar victima va avea nevoie de timp.