ŞOCANT. Mama unui elev, lovită cu piciorul în burtă de profesor într-o şcoală din Vaslui VIDEO

Caz şocant într-o şcoală din localitatea Deleni, judeţul Vaslui. Mama unui elev a fost bătută de profesorul de fizică al acestuia, iar în urma agresiunii a făcut o criză de epilepsie, informează România TV. Femeia a fost internată de urgenţă.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 08:22
ŞOCANT. Mama unui elev, lovită cu piciorul în burtă de profesor într-o şcoală din Vaslui VIDEO

Primele cercetări ale poliţiştilor vasluieni arată că femeia a fost agresată de către profesorul de fizică şi chimie al şcolii din Deleni, Claudiu Tănase, după ce aceasta i-ar fi reproşat că i-a pus note mici fiului său.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar la un moment dat profesorul a lovit-o cu piciorul pe femeie, aceasta căzând pe scara de acces în şcoală.

În urma agresiunii, femeia a făcut o criză de epilepsie. “În urmă cu câteva minute s-a intervenit la faţa locului. Aşteptăm date suplimentare pentru a se pune diagnosticul.  O criză de epilepsie poate fi declanşată de o agresiune”, a declarat imediat după incident, la România TV, Daniel Ungureanu, director medical la Ambulanţa Vaslui.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub, a precizat, la rândul său că, în urma căzăturii, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitată o ambulanţă.

După acordarea primului ajutor femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. În acest caz a fost declanşată o anchetă în urma cărei se va stabili în ce măsură este vinovat profesorul implicat în acest conflict„, a declarat Mihaela Ştraub, citată de Mediafax.

Profesorul acuzat şi-a susţinut nevinovăţia în faţa poliţiştilor, el spunând că a lovit-o pe femeie cu piciorul în momentul în care a încercat să se apere de atacurile acesteia.

Profesorul Claudiu Tănase a mai fost implicat şi în alte scandaluri la şcoala Deleni.

În urmă cu doi ani, acesta a lovit un elev, pe numele său fiind întocmit atunci un dosar penal pentru purtare abuzivă. Un alt conflict a avut loc în urmă cu o lună, Claudiu Tănase având atunci o dispută cu fostul director al unităţii de învăţământ.