ŞOCANT: Pisică ucisă de hoţi în cuptorul cu microunde pentru că nu au găsit nimic de furat

Câţiva hoţi au dat dovadă de o cruzime de neimaginat, ucigând o pisică în cuptorul cu microunde pentru că nu au găsit nimic de valoare în casa pe care o jefuiau. Corpul pisicuţei în vârstă de doar 10 săptămâni a fost găsit de stăpâna casei, la câteva ore după ce aceasta a raportat jaful, scrie dailymail.co.uk.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 08:28
ŞOCANT: Pisică ucisă de hoţi în cuptorul cu microunde pentru că nu au găsit nimic de furat

Mama proprietarei a declarat că aceasta a găsit uşa apartamentului deschisă şi a început să caute pisica afară, crezând că aceasta a ieşit din casă, scrie Mediafax.

Fiica mea a chemat poliţia şi abia mai târziu, când a intrat în bucătărie, a văzut ce s-a întâmplat cu pisicuţa. Nici nu te poţi gândi la aşa ceva. Ce fel de oameni ar ucide un animal atât de mic şi fără apărare, într-un mod atât de bolnav?”, a declarat mama proprietarei.

Poliţia crede că hoţii au ucis pisica după ce au intrat în apartamentul din Nuneaton, Warwickshire, pentru că nu au găsit nimic care să merite furat.

A fost un act de laşitate care a provocat suferinţă de nedescris unui animal neajutorat. Trebuie să aflăm cine a făcut asta„, a declarat unul dintre poliţişti.

Mama proprietarei apartamentului a declarat că fiica ei este în stare de şoc şi nu se poate opri din plâns.

Intrarea prin efracţie a avut loc în noaptea de 26 spre 27 noiembrie.