ŞOCANT: Femeile răpite erau plimbate goale, în lesă, în curtea „casei ororilor” din Cleveland

Vecinii răpitorului susţin că au anunţat în repetate rânduri poliţia despre scene suspecte la care au fost martori, dar oamenii legii nu i-au luat în serios.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 05:54

Acum doi ani, o femeie a sunat la poliţie şi a spus că a văzut trei femei goale plimbate în lesă de către trei bărbaţi, în curtea casei răpitorului. După ore de aşteptare, femeia şi-a dat seama că poliţia nu va veni. Tot în 2011, un alt vecin a povestit poliţiştilor că auzea lovituri în uşă, în casa lui Ariel Castro. Nici de această dată, oamenii legii nu au făcut nimic. Au venit, au sunat şi, cum nimeni nu le-a răspuns, au plecat.

În tot acest timp, trei femei erau ţinute în lanţuri, bătute şi abuzate sexual de răpitor şi de fraţii acestuia. Nimeni, nici chiar familia lui Ariel Castro, nu şi-a dat seama de ororile care se petreceau în casă. Fiul său a declarat că uşile subsolului, podului şi garajului erau în permanenţă încuiate cu lacăte, iar atunci când venea în vizită nu era primit înăuntru. Fiica lui Castro a dezvăluit că Gina, ultima femeie răpită, a fost luată deoarece era prietena ei cea mai bună.

Cele trei femei, Amanda, Gina şi Michelle, au fost eliberate după 10 ani, timp în care au fost ţinute captive într-o casă din Cleveland. Cei trei bărbaţi, fraţi, au fost arestaţi.

Conform anchetatorilor cele trei tinere au avut mai multe sarcini, dar le-au pierdut din cauza bătăilor pe care femeile le primeau.

Soţia şi cei patru copii ai răpitorului au părăsit casa ororilor în 1996, după ce bărbatul aproape şi-a ucis în bătaie consoarta proaspăt operată pe creier. Fiul monstrului a declarat că în ultimii zece ani nu a avut contacte frecvente cu tatăl său, dar că la ultima discuţie bărbatul de 52 de ani l-a întrebat dacă crede că poliţia va rezolva vreodată cazul răpirilor.