ŞOC la filmările pentru „The Lone Ranger”: Un scafandru a murit pregătind o scenă acvatică

Un membru al echipei care realizează lungmetrajul "The Lone Ranger", cu Johnny Depp în rolul principal, a murit pe platourile de filmare din Los Angeles, în urma unui stop cardiac.

RomaniaTV.net
23 sept. 2012, 11:30
ŞOC la filmările pentru „The Lone Ranger”: Un scafandru a murit pregătind o scenă acvatică

Chemaţi de urgenţă la locul tragediei, medicii nu au mai putut salva viaţa scafandrului. Bărbatul a murit la spital. Potrivit site-ului TMZ.com, scafandrul pregătea turnarea unei scene într-un bazin aflat pe platourile de filmare.

Presa americană scrie că Johnny Depp nu se afla pe platoul de filmare în acel moment. Este la New York, unde va participa la lansarea noii cărţi a lui Damien Echols, un bun prieten de-al său, intitulată „Life After Death”.

În aprilie, presa americană spunea că Johnny Depp s-a întâlnit cu reprezentanţii populaţiei Navajo, întrucât a dorit să obţină binecuvântarea acestora pentru rolul din noul său film, intitulat „The Lone Ranger”. În mai, starul american a devenit membru de onoare şi al triburilor Comanche. Străbunica lui a fost amerindiană şi provenea probabil din triburile Cherokee sau Creek Indian.

Johnny Depp interpretează în „The Lone Ranger” rolul Tonto, un erou al populaţiei Navajo, iar filmul va fi turnat pe „pământul sacru” al acestui trib. Filmul va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 31 mai 2013.

Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călăreţului fără cap”, „Charlie şi Fabrica de Ciocolată”, „Rango”, filmele din franciza „Piraţii din Caraibe” şi „Alice în Ţara Minunilor”.