Slăbeşte fără să ţii dietă. Vezi TRUCURI

Nu trebuie să urmezi o dietă aberantă ca să scapi de kilograme. Făcând schimbări esenţiale în planul tău alimentar vei reuşi să scapi de kilograme fără să simţi şi, în plus te vei menţine la greutatea dorită.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 18:37
Slăbeşte fără să ţii dietă. Vezi TRUCURI

Alege tot timpul porţiile mici. Acest truc este unul dintre cele mai eficiente metode care te va ajuta să mănânci ceea ce-ţi place, dar fără să exagerezi şi să-ţi pui în pericol silueta.

În loc de 3 mese copioase pe zi, alege 3 mese normale şi 2 gustări sănătoase. Alege porţiile mici la mesele principale, iar la trei ore după micul dejun şi prânz alege o gustare sănătoasă.

Nu uita să bei apă şi ceaiuri. Ceaiul verde şi cel de fenicul sunt două dintre ceaiurile recomandate, deoarece stimulează arderea grăsimilor şi menţin o digestie bună. Apa plată nu trebuie să lipsească din meniul tău zilnic.

Ai grijă la alimentele pe care le consumi în fiecare zi şi la modul în care sunt preparate. Alege să găteşti simplu, fără să combini o grămadă de ingrediente hipercalorice şi încearcă să prepari majoritatea măncărurilor înăbuşite, la cuptor sau la abur.

Nu cumpăra dulciuri pentru a le avea la îndemână. Este mai bine să pui în sertarul de la muncă fructe proaspete, fructe uscate, mix de nuci şi seminţe, ciocolată neagră sau alte gustări sănătoase.