Sinucidere la marginea drumului. Un tânăr din Constanţa a intrat intenţionat cu maşina în stâlp

Problemele de sănătate ale părinţilor şi datoriile la jocurile de noroc l-au făcut pe un tânăr din Constanţa să se sinucidă într-un mod cutremurător. A intrat cu maşina, în viteză, într-un stâlp de beton.

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 17:12
Sinucidere la marginea drumului. Un tânăr din Constanţa a intrat intenţionat cu maşina în stâlp

În ultima vreme, necazurile s-au ţinut lanţ de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Constanţa. Probleme de sănătate ale părinţilor l-au demoralizat, el a strâns din ce în ce mai multe datorii din cauza jocurilor de noroc, iar relaţia cu iubita sa nu mergea prea bine.

Doborât de greutăţi, acesta a ales să-şi pună capăt zilelor. S-a urcat în maşină, a demarat în trombă şi pe drumul spre Mangalia a intrat cu toată viteza într-un stâlp de beton, pe care l-a culcat la pământ, după care maşina a intrat sub conductele de termoficare.

Îi trimisese surorii mele, că până aici a fost, că simte că se duce la vale şi că nu mai poate„, a declarat pentru România TV fratele iubitei celui care s-a sinucis. Dealtfel, înainte să-şi pună capăt zilelor, tânărul a trimis sms-uri prietenilor şi familiei prin care spunea că nu mai face faţă greutăţilor.