Simulările pentru examenele naţionale vor începe în Bucureşti în 30 ianuarie

Simularea la limba şi literatura română pentru examenele naţionale - bacalaureat şi evaluarea naţională - pentru elevii bucureşteni va fi susţinută în 30 ianuarie, potrivit unei note publicate pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

04 ian. 2013, 16:11
Simulările pentru examenele naţionale vor începe în Bucureşti în 30 ianuarie

„Având în vedere planul de acţiune privind îmbunătăţirea rezultatelor obţinute de candidaţi la examenele naţionale, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti organizează simulări ale probelor de examen atât pentru examenul de bacalaureat 2013, cât şi pentru evaluarea naţională 2013. În acest sens, în data de 30 ianuarie 2013, se va aplica în toate unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particulare din reţeaua şcolară a municipiului Bucureşti simularea probei de limbă şi literatură română”, se arată în notă.

Potrivit IŞMB, în data de 1 februarie va avea loc în Bucureşti simularea probei de matematică, iar în 22 aprilie se va aplica în toate unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particulare din reţeaua şcolară a Capitalei simularea probei de informatică, scrie agerpres.ro.

Citeşte şi Noutăţi în educaţie. Ce îi aşteaptă pe elevi în anul 2013