Simona Sensual vrea să scape de închisoare cu ajutorul divinităţii VIDEO

Simona Sensual vrea să scape un an de închisoare cu suspendare pentru că este evlavioasă şi pentru că nu ştia că... are permisul suspendat. Diva este la al doilea dosar penal pentru conducere fără permis, după ce în primul proces a fost achitată. Sensuala stă cu sufletul la gură până când magistraţii vor decide în privinţa recursului ei.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 15:27
Simona Sensual vrea să scape de închisoare cu ajutorul divinităţii VIDEO

Simona Sensual a invocat şi de această dată problemele medicale care ar fi obligat-o să urce din nou la volan fără permis. Nu a vrut să spună însă despre ce probleme e vorba.

În apărarea ei, avocatul a făcut referire la credinţa Simonei în Dumnezeu, la mersul la biserică şi la donaţii. „Articolul 18 e foarte generos, o grămadă de criterii în baza cărora magistratul poate aplica o amendă administrativă”, a spus avocatul Mihnea Stoica, apărătorul Simonei Sensual.

După ce au analizat motivele de recurs depuse de Simona la dosar, magistraţii vor lua o decizie în cazul ei.

Achitată iniţial pentru că a condus deşi avea permisul suspendat, Simona Sensual s-a ales, într-un al doilea dosar penal, cu un an de închisoare cu suspendare, în data de 4 septembrie.

Judecătorii şi-au motivat decizia prin care au condamnat-o pe Simona Sensual la un an de închisoare cu suspendare prin faptul că aceasta i-a minţit şi nu a ştiut să profite de clemenţa care i-a fost acordată prima dată, atunci când a fost achitată, deşi fusese prinsă conducând fără permis. Atunci când a venit a doua oară în faţa judecătorilor Simona Sensual a considerat că este mai bine să mintă decât să spună adevărul.

Judecătorii au descoperit că, atunci când a fost oprită în trafic de către poliţişti, vedeta TV le-a spus acestora că nu voia să se deplaseze ci să parcheze în Sectorul 5 al Capitalei. Câteva luni mai târziu însă, în faţa judecătorilor, a spus că de fapt se simţea foarte rău şi se grăbea să ajungă la spital.  După care a revenit asupra declaraţiei şi a spus că nu este o adeptă a transportului cu taxi şi că preferă mai degrabă să meargă pe jos.

Aşadar judecătorii au considerat că Simona Sensual merită de data aceasta o pedeapsă mai dură şi de aceea au condamnat-o la un an de închisoare cu suspendare. Decizia nu este însă definitivă, vedeta a declarat deja recurs care se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.