Simona Gherghe a plâns în direct la TV după ce a fost acuzată că a umilit-o pe Ioana Tufaru

Simona Gherghe a fost acuzată, luni seara, că a umilit-o pe Ioana Tufaru difuzând în timpul emisiuni imagini în timp ce făcea curat în curtea Adrianei Bahmuţeanu. Ioanei i s-a spus că ar trebui să se spele mai des pentru că are clei în urechi şi lenjeria intimă murdară. Marţi, prezentatoarea a plâns în timpul emisiunii explicându-i Ioanei că niciodată nu a avut intenţia să facă rău.

05 feb. 2013, 17:57
Simona Gherghe a plâns în direct la TV după ce a fost acuzată că a umilit-o pe Ioana Tufaru

Simona Gherghe a avut o cădere emoţională după ce a fost acuzată de Mihai Bendeac că a umilit-o pe Ioana Tufaru. Prezentatoare a explicat cu lacrimi în ochi că niciodată nu a avut intenţia să râdă sau sa-şi bată joc de fiica Andei Călugăreanu.

„Voiam să spun, Ioana, că nu am vrut o clipă ca, de fiecare dată când ai fost în acest platou, să te simţi umilită, batjocorită, să crezi, poate, că cineva vrea să râdă de tine, nu a fost intenţia mea sau a colegilor mei, mie nu îmi stă în fire să râd de oameni. Asta voiam să îţi spun. A fost o poveste ieri care s-a dezvoltat urât şi nu vreau să crezi că cineva te cheamă la televizor ca noi sau cei de acasă să râdă de tine”, a spus Simona Gherghe în timpul emisiunii.

Adriana Bahmuţeanu s-a gândit să ofere ceva de muncă pentru Ioana Tufaru şi a luat-o la ea acasă pentru a face curat în grădină. Ce s-a întâmplat acasă la fosta soţie a lui Prigoană a fost prezentat luni seara în emisiunea Simonei Gherghe.

În imagini Ioanei Tufaru i se spune că ar trebui să locuiască în Congo sau în Jamaica pentru că acolo lenea e la rang de stat. După ce a strâns mizeria din curte, Adriana Bahmuţeanu a ţinut să-i controleze igiena. Fosta soţie a lui Prigoană a căutat-o pe Ioana în urechi precizând că este nespălată şi are clei, a pus-o să-şi arate picioarele şi chiloţii. Apoi i-a spus că îi este silă să se uite la ea. VEZI VIDEO.

Mihai Bendeac s-a arătat indignat de ceea ce a văzut la TV şi a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur la adresa prezentatoarei.

„Mesaj pentru Simona Gherghe.

Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasa, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor.

Simona, mai eşti OM?…

Cu drag, Mihai”, a scris Bendeac pe reţeaua de socializare.