Silvio Berlusconi s-a logodit cu o prezentatoare de televiziune cu 49 de ani mai tânără decât el

Fostul premier italian, protagonist al multor scandaluri sexuale, dă acum o nouă lovitură pe piaţa aventurilor amoroase. El s-a logodit cu o prezentatoare de televiziune în vârstă de 27 de ani!

17 dec. 2012, 07:24

Francesca Pascale este noua iubire a fostului premier italian Silvio Berlusconi. În vârstă de 76 de ani, Berlusconi a anunţat, în cadrul unui interviu dat unuia dintre posturile sale de televiziune, că s-a logodit cu frumoasa prezentatoare în vârstă de 27 de ani, scrie Daily Mail.  „Este  frumoasă şi pe dinafară, şi pe dinăuntru”, şi-a lăudat fostul premier italian logodnica.

Chiar dacă ar putea să îi fie chiar nepoată, având în vedere diferinţa de vârstă dintre ei, de aproape o jumătate de secol, mai precis 49 de ani, Berlu susţine sus şi tare că e vorba de dragoste curată între ei şi că Francesca îi este foarte aproape de suflet.

El a simţit şi mai mult asta în săptămânile recente, când a anunţat că intenţionează să candideze la viitoarele alegeri generale din Italia, din februarie, împreună cu partidul său, Partidul Libertăţii, ceea ce a provocat o furtună politică, premierul tehnocrat Mario Monti anunţând că lasă baltă totul dacă Berlusconi şi ai lui vin la guvernare.

Căsătorit de două ori, fostul ospătar pe nave de croazieră devenit politician, este implicat într-un proces în care este acuzat că a întreţinut relaţii cu o prostituată minoră, de origine marocană, cu ocazia faimoaselor sale petreceri exclusiviste desfrânate, aşa-numitele „bunga-bunga”, după porecla unei tinere care îi organiza aceste petreceri şi pe care a promovat-o ulterior în Parlament, când se afla la putere.

dar toate acestea nu mai contează, a lăsat fericitul Berlu să se înţeleagă, spunând încă o dată: „Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale şi, în sfârşit, nu mă mai simt singur!”…