Sile Cămătaru a fost transferat în arest la Penitenciarul Rahova

Sile Cămătaru a fost adus în România din Germania. Interlopul, pe numele său real Vasile Balint, a fost încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei mai întâi şi apoi a fost transferat în Penitenciarul de maximă siguranţă Rahova. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 15:39
Sile Cămătaru a fost transferat în arest la Penitenciarul Rahova

Sile Cămătaru a fost adus în România după aproape două luni petrecute în arest în Germania . El a fost însoţit de o echipă de poliţişti. Agenţii au fost trimişi special acolo pentru a-l aduce în ţară pe temutul interlop.

Sile Cămătaru şi fratele său, Nuţu au făcut legea în Capitală aproape 10 ani. Până în anul 2004 nimic nu mişca în cartierele mărginaşe ale Bucureştiului fără permisiunea fraţilor Nuţu şi Sile.

În 2004 au ajuns după gratii împreună cu alţi 33 de membri ai clanului lor. Acuzaţiile: sechestrare de persoane, înşelăciune şi proxenetism. Nuţu a primit 6 ani, iar Sile 13 ani.

În iunie 2010 Nuţu a ieşit din închisoare cu fast, iar un an mai târziu şi fratele său l-a urmat în libertate. Nici nu au prins bine gustul libertăţii că judecătorii i-au şi trimis înapoi după gratii. Fraţii Balint nu au fost, însă, găsiţi acasă. Poliţiştii au demarat atunci o amplă acţiune de căutare a celor doi.

Nuţu s-a predat, iar după 40 de zile a fost eliberat. Sile a fugit şi a fost prins de poliţişti în Germania unde, susţine mama sa, plecase să cumpere medicamente pentru diabet.

Sile Cămătaru va rămâne după gratii 4 ani, asta în timp ce fratele său a început o carieră în cinematografie. Un regizor italian va face un documetar despre perioada petrecută de interlop în spatele gratiilor.