Înmormântare GRANDIOASĂ pentru Nae Nicolae. Slujbă cu şapte preoţi şi sute de oameni la pomană

Milionarul Nae Nicolae va fi condus, sâmbătă, pe ultimul drum. Înainte de funeralii, sicriul cu trupul omului de afaceri a fost dus pe stadionul din Ştefăneşti, unde aproximativ două mii de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu.

20 iul. 2013, 05:26

În ultimele zile, casa milionarului Nae Nicolae, din Pipera, s-a transformat în loc de pelerinaj pentru oameni de afaceri sau din lumea fotbalului, dar şi pentru manelişti care erau apropiaţi de omul de afaceri decedat săptămâna aceasta, după ce maşina sa a fost lovită de tren la o trecere la nivel cu calea ferată.

Apropiaţii săi au mers pentru a-şi rămas bun de la Nicolae Nae şi pentru a-i aprinde o lumânare, iar sâmbătă a avut loc înmormântarea. Pe ultimul drum l-au condus fotbalişti, cântăreţi de manele, şi aproape toată localitatea Ştefăneşti din Ilfov.

Sicriul lui Nae Nicolae a fost scos, sâmbătă dimineaţă, din locuinţa din Pipera a celui cunoscut drept regele imobiliarelor din Ilfov. Un cortegiu funerar impresionant, din care au făcut parte limuzine de zeci de mii de euro, trei camioane pline cu flori şi coroane, dar şi o dubiţă cu însemnele Poştei Române, care transporta, de asemenea, jerbe, a pornit de la casa omului de afaceri spre stadionul din Ştefăneşti, unde a fost depus pentru ca aceia care l-au cunoscut şi apreciat să-i poată aduce un ultim omagiu.

Aproximativ două mii de persoane au venit la stadion pentru a-şi lua adio de la omul de afaceri, iar de acolo cortegiul funerar a plecat în jurul orei 13.45 spre biserică. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de şapte preoţi, iar biserica şi curtea lăcaşului de cult s-au dovedit neîncăpătoare. Nae Nicolae a fost înhumat la cimitirul din Ştefăneşti, unde s-a născut şi a trăit o mare parte din viaţă. În timpul funeraliilor unei femei i s-a făcut rău.

După înmormântare, lumea s-a întors la stadionul de la Ştefăneşti, unde a fost amenajat un cort imens cu 150 de mese întinse pentru 800 de persoane. 30 de chelneri s-au dat peste cap să organizeze totul pentru cei  invitaţi la pomană, iar grătarele au sfârâit într-una pentru ca totul să fie „aşa cum îi plăcea lui Nae”.