Şi Rambo poate să plângă. Momentul EMOŢIONANT în care Stallone i-a spus ADIO fiului său FOTO

Sylvester Stallone este devastat după moartea fiului său, Sage Stallone, care a fost găsit mort în locuinţa sa din Hollywood, în urmă cu 10 zile. La sfârşitul săptămânii trecute, actorul, cunoscut pentru roluri de dur precum Rambo sau Rocky Balboa, şi-a condus fiul pe ultimul drum şi nici nu s-a mai obosit să-şi ascundă durerea sfâşietoare.

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 08:47
Şi Rambo poate să plângă. Momentul EMOŢIONANT în care Stallone i-a spus ADIO fiului său FOTO

Se spune că nu este durere mai mare pentru un părinte decât să-şi îngroape copilul, iar Sylvester Stallone a trecut prin acest moment la sfârşitul săptămânii trecute. Sfâşiat de durere, Stallone senior i-a spus adio fiului său într-o atmosferă apăsătoare. Actorul a îngenuncheat pentru câteva secunde lângă sicriu, l-a mângâiat, l-a sărutat şi l-a privit cu nesfârşit regret din spatele ochelarilor de soare meniţi să-i ascundă ochii înroşiţi de plâns.

Fiul lui Stallone a fost găsit mort în locuinţa sa din Hollywood pe 14 iulie, iar legiştii au estimat că era deja mort de aproximativ patru zile. Camera în care zăcea trupul neînsufleţit al actorului în vârstă de 36 de ani era plină de cutii de bere goale şi de mâncare stricată, a scris presa americană, care a notat şi că menajera avea interdicţie în dormitorul lui Sage. Ulterior, anchetatorii care cercetează decesul lui Sage Stallone au dezvăluit că acesta ar fi făcut trafic cu droguri, în condiţiile în care în casa a au fost găsite 60 de flacoane goale de medicamente, pe care se consideră că le folosea pentru a vinde calmante puternice, dar şi câteva pliculeţe cu o pudră albă necunoscută.