Şi hoţ, şi prost, şi ghinionist: Vezi ce a păţit un tânăr care a furat din magazin VIDEO

Incidentul a avut loc într-un mall din Australia şi a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Un tânăr a smuls poşeta unei femei şi a încercat să fugă din magazin. Dar ceva l-a oprit.

RomaniaTV.net
01 apr. 2013, 11:15
Şi hoţ, şi prost, şi ghinionist: Vezi ce a păţit un tânăr care a furat din magazin VIDEO

Hoţul care furase geanta unei femei în timp ce aceasta făcea cumpărături într-un mall din Australia a încercat să fugă cu „prada”. Alerga atât de repede, încât agenţii de pază abia se ţineau după el.

Până la uşă însă, pentru că acolo şi-a primit pedeapsa. Preocupat să dispară cât mai repede de la locul faptei, hoţul nu a văzut uşa pe care ar fi urmat să iasă şi s-a izbit cu toată puterea de aceasta, prăbuşindu-se cu ea la pământ şi făcând-o zob.

Lovitura a fost atât de puternică, încât hoţul pare să îşi fi ameţit de-a binelea după lovitură, nemaifiind în stare să facă nicio mişcare. Trecătorii, care nu au ştiut ce se întâmplă, l-au ajutat pe hoţ să se ridice. Dar un complice de-al infractorului i-a ameninţat pe cei din jur şi le-a spus să se îndepărteze.

„Iniţial, când am ieşit, nu mi-am dat seama că este un hoţ de genţi. Sincer, nu ştiam ce se întâmplă. Pur şi simplu m-am gândit că cineva s-a lovit de uşă, dar, în cele din urmă, când am văzut cât de tare se grăbeşte să plece, ne-am dat seama că ceva nu este în regulă”, a spus Greg Rice, proprietarul magazinului. 

Până la urmă, hoţul şi complicele său au reuşit să fugă.