Show auto la Piteşti pentru împătimiţii vitezei şi ai drifturilor VIDEO

Pasionaţii de adrenalină s-au întâlnit la Piteşti într-un concurs legal de liniuţe. Competiţia s-a adresat tuturor şoferilor, nu doar profesioniştilor, astfel că mulţi au profitat să vadă câţi cai putere au sub capotă. Cea mai mare viteză a fost de 220 de km pe oră.

RomaniaTV.net
23 sept. 2012, 09:38
Show auto la Piteşti pentru împătimiţii vitezei şi ai drifturilor VIDEO

Concursul de automobilism viteză organizat la Piteşti este la a patra ediţie. Concurenţii şi-au pregătit motoarele şi au făcut atât demonstraţii de putere, cât şi de viteză.

La startul competiţiei s-au aliniat 52 de maşini. „Au venit cei mai mari împătimiţi de liniuţe din ţară. Este un drog pentru ei, la fiecare etapă ajung aceiaşi concurenţi. Au ajuns la 220 de kilometri pe oră”, spune organizatorul Iancu Niţă.

De această dată, şoferii profesionişti nu au intrat în competiţie ci au făcut doar demonstraţii pentru public şi pentru concurenţii care vor să devină profesionişti în drift. Oamenii de pe margine au fost încântaţi de spectacolul oferit de un campion naţional de raliu, Valentin Porcişteanu.

„E bine că se întâmplă organizat şi îşi arată măiestria aşa, nu pe stradă. Eu azi sunt invitat, am făcut un pic de show şi mă bucur că lumea de pe margine s-a simţit bine”, a spus Porcişteanu.

Câştigătorii au primit ca recompensă cupe, medalii, tricouri, şepci şi consumabile auto.