Sfaturi să previi indigestia de Paşte

Se apropie Sărbătoarea Învierii, motiv pentru unii să facă excese alimentare. Tocmai de aceea, în perioada Sărbătorilor Pascale atât de mulţi oameni ajung la spital din cauza indigestiei.

RomaniaTV.net
03 mai 2013, 06:50
Sfaturi să previi indigestia de Paşte

Înainte de orice altceva, moderaţia ar trebui să fie cuvântul de ordine după care să-ţi planifici sărbătorile. În acelaşi timp, moderaţia ar trebui să fie principiul după care îţi organizezi viaţa pentru că excesul, indiferent de felul său, are un efect contrar celui urmărit de tine.

Citeşte şi Desene inedite pe ouăle de Paşte GALERIE FOTO

De sărbători, adulţii ar trebui să aleagă alimente de calitate şi să mănânce încet astfel încât şansele de a face indigestie să fie cât mai scăzute. De altfel, aceste sfaturi le auzim de fiecare dată de sărbători şi, cu toate că oamenii ştiu că experţii nutriţionişti au dreptate, ziarele şi televiziunile abundă în ştiri în legătură cu persoanele care au ajuns în spital din cauza indigestiei.

Calitatea alimentelor este foarte importantă

Citeşte şi Sfaturile medicilor pentru Sărbătorile de Paşte

Dr. Cory Holly, nutriţionist şi fondator al Institutului Cory Holly, a explicat că evaluarea calităţii alimentelor este foarte importantă atât din punct de vedere al digestiei, cât şi a sănătăţii în general.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro