Sfaturi pentru prevenirea cancerului. Vezi ce spune Dr. Oz despre alimente

Nu e zi în care să nu se vorbească despre cancer şi despre leacurile anticancer. Umanitatea este în aşteptarea unui tratament revoluţionar care să ducă la dispariţia acestei cumplite boli. Dar v-aţi gândit vreodată că de fiecare dată când faceţi cumpărăturile puteţi achiziţiona alimente anticancer? Celebrul dr. Oz oferă câteva sfaturi pentru prevenirea celei mai cumplite dintre bolile acestui secol.

RomaniaTV.net
06 iul. 2012, 06:37
Sfaturi pentru prevenirea cancerului. Vezi ce spune Dr. Oz despre alimente

Când mergeţi la aprozar nici prin cap nu vă trece că fiecare legumă cu frunze verzi pe care o cumpăraţi vă ţine departe de cancer.

Rucola, de exemplu, conţine două substanţe care luptă împotriva cancerului: chempferol şi quercitină. Studii recente relevă faptul că o dietă care conţine rucola reduce riscul apariţiei cancerului la plămâni.

La rândul lor, bananele previn apariţia cancerului la sân datorită unor substanţe denumite catechine şi delfinidină. Raionul pescărie din orice supermarket este o sursă de sănătate. Despre somon se ştie cât este de bun în lupta anticancer. Dar ştiaţi că şi calamarul este o armă eficace împotriva cancerului la sân? Bogat în acizi graşi omega 3 şi agenţi antiangiogenici, calamarul “înfometează” celulele cancerigene.

Nu ocoliţi raionul lactate crezând că nu are nimic de oferit în lupta anticancer. Anumite tipuri de brânză precum Jarslberg, gouda sau edam pot ajuta la prevenirea cancerului la plămâni.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.