Sfaturi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală după 40 de ani

Informaţia este putere. Afirmaţia este adevărată, însă numai în măsura în care foloseşti ceea ce ştii. Şi chiar dacă, iniţial, nu utilizezi la maximum ceea ce ai aflat cu timpul, vei deveni cu siguranţă expertă. Exact ca vinul: cu cât e mai vechi, cu atât devine mai bun. Iată câteva sfaturi care îţi vor îmbunătăţi viaţa sexuală după ce ai împlinit 40 de ani. Nu te sfii să le foloseşti, s-ar putea să devii dependentă de ele.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 06:16
Sfaturi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală după 40 de ani

1. Sinceritatea nu este mereu cea mai buna soluţie. Te-ai gândit să înşeli, poate chiar ai furat un sărut sau te-ai furişat la o cafea. Ar trebui să mărturiseşti ca să îmbunătăţeşti situaţia? Nu. Astfel de confesiuni îţi rănesc partenerul şi îi zguduie încredere în tine şi în sine. Dacă vrei să îl protejezi şi să continui relaţia, conştientizează-ţi vinovaţia şi păstrează informaţia pentru tine.

2. Dragostea este în aer… atât timp cât bărbatul tău nu face duş după sală. Mirosul transpiraţiei unui barbat poate fi incitant pentru femei. Un studiu al Universitpăţii din California arată că mirosul unui bărbat a crescut excitaţia femeilor, a mărit bătăile inimii, tensiunea arterială şi respiraţia.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.