Sfaturi despre cum să-i induci orgasmul garantat partenerei tale

Nu o dată ai văzut-o arcuindu-şi spatele şi ţipând de plăcere. Nu o dată ai auzit-o spunându-ţi că ai fost senzaţional. Însă tot de atâtea ori probabil că te-ai întrebat dacă nu cumva se preface şi simulează orgasmul şi întreaga plăcere despre care povesteşte că a trăit-o. Ca întrebarea chinuitoare să dispară şi tu să fii sigur că nu există niciun dubiu asupra orgasmului pe care i l-ai dăruit, iată câteva sfaturi oferite de specialiştii sexologi de la askmen.com.

RomaniaTV.net
15 sept. 2012, 08:18
Sfaturi despre cum să-i induci orgasmul garantat partenerei tale

1. Dă-ţi cu parfum (mai ales cu note de mosc)

Mirosul este cel mai puternic dintre cele cinci simţuri când vine vorba despre sex. Moscul, mai ales, induce mirosul de testosteron, aşa că îi va creşte brusc libidoul. Poate că o să zâmbeşti, însă şi pudra de copii poate avea acelaşi efect, ducând-o cu gândul la copii, deci la procreere. Apoi, în creier centrele de miros şi sex sunt foarte apropiate, aşa că se vor conecta atunci când ea îţi va simţi mirosul.

2. Încălzeşte-i picioarele

Orice bărbat ştie cât de mult îi place unei femei să-şi încălzească picioarele între coapsele partenerului. Şi asta nu e deloc întâmplător: picioarele calde îi dau un plus de confort şi o vor face să se simtă mult mai bine şi relaxată. Şi asta e valabil în toate cazurile, şi dacă vrei s-o vezi complet goală (ceea ce e puţin probabil să se întâmple dacă îi va fi frig), şi dacă luminile sunt complet stinse.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Ce nu ştiai despre declanşarea orgasmului la femei