Sfatul medicilor: Ce poţi face pentru a avea o viaţă lungă

A avea o viaţă lungă ne preocupă pe toţi. Dacă am putea avea o baghetă magică, i-am face nemuritori pe toţi oamenii dragi nouă, iar în cazul nostru am lua acea poţiune magică ce ne pune la adăpost de îmbătrânire, degradare fizică şi mentală şi inevitabil de moarte.

RomaniaTV.net
29 aug. 2013, 07:39
Sfatul medicilor: Ce poţi face pentru a avea o viaţă lungă

Cum putem insa sa stim ca facem tot ce depinde de noi ca sa avem o viata cat mai lunga cu putinta in vremurile de astazi? Viata ne este influentata de foarte multi factori, multi exteriori noua si pe care nu ii putem controla, care ne streseaza, agita, imbolnavesc si imbatranesc prematur.

Unii specialisti ne recomanda prudenta in alimentatie, altii sa luam vitamine si minerale eficiente anti-imbatranire, altii sa ne protejam creierul si altii sa fim atenti la stres ca de fapt el ne degradeaza sistemul nervos, ne arunca in crize de anxietate si de aici pana la slabirea sistemului imunitar si deci la imbolnaviri in lant mai e doar un pas.

Iata mai jos o parte dintre cele 19 lucruri bune pe care le poti face pentru a-ti mentine o viata de o calitate cat mai buna se poate, provenite de la un grup de medici specialisti care au reunit si tinut cont de toti factorii de risc ai momentului.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.