Sexy şi provocatoare, cum şi-a obişnuit fanii. Ruby a lansat un nou videoclip VIDEO

Ruby a lansat, împreună cu CRBL, videoclipul piesei "Toată ţara". Melodia a fost lasată oficial pe 8 Martie, iar acum are şi un clip pe măsură.

28 mart. 2013, 13:06
Sexy şi provocatoare, cum şi-a obişnuit fanii. Ruby a lansat un nou videoclip VIDEO

Ruby a devenit cunoscută în România în toamna lui 2012 cu piesa „Stinge lumina”. De atunci, focoasa brunetă este în atenţia tuturor. Zilnic piesele ei se aud la radio, zilnic umple paginile tabloidelor cu apariţii care mai de care mai provocatoare şi niciodată nu uită să-şi ţină aproape fanii de pe Facebook.

Acum, Ruby este din nou în centrul atenţie. „Fata rea din showbizul românesc” a lansat videoclipul pentru piesa „Toată ţara„. Melodia vine cu un mesaj dedicat tuturor fetelor care vor să pună mâna pe un băiat cu bani.

Primul disc single al lui Ruby a fost făcut în 2010, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me”. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan.

Ruby a început colaborările cu HaHaHa Production, în februarie 2011 lansând piesa „Party Hard”. La începutul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat „Miracle of Love”.

„Stinge lumina” este, până în momentul de față, cel mai de succes disc single al lui Ruby în România. A fost lansată și o variantă în limba engleză a piesei, „Turn Off the Lights”.

Ruby este, fără îndoială, noua fată rea din showbiz-ul de pe la noi. Cântăreaţa cu pictorial în Playboy îşi ţine fanii pe jar pe contul său oficial de Facebook, unde postează periodic imagini care mai de care mai deocheate.

Citeşte şi Ruby, noua „fată rea” din show-biz. Uite în ce ipostaze SEXY s-a pozat GALERIE FOTO