Sex la ospiciu. O pacientă a născut într-un sanatoriu de boli psihice

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova face anchetă la Centrul de recuperare neuropsihică din Urlaţi, după ce o femeie în vârstă de 39 de ani, internată de 21 de ani în unitatea respectivă, a născut, autorităţile suspectând că tatăl este un alt bolnav din centru.

RomaniaTV.net
01 apr. 2013, 12:37
Sex la ospiciu. O pacientă a născut într-un sanatoriu de boli psihice

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a deschis o anchetă la Centrul de reabilitare şi recuperare neuropsihică din oraşul prahovean Urlaţi, după ce s-a constatat că bolnavii întreţin relaţii sexuale, o pacientă din unitatea respectivă devenind mamă.

Potrivit directorului adjunct al DGASPC Prahova, Alexandru Bocioacă, femeia, care suferă de encefalopatie şi autism, are 39 de ani şi este internată în acest centru din anul 1992.

Bocioacă a spus că angajaţii centrului şi-au dat seama că femeia este însărcinată atunci când aceasta a ajuns în luna a şaptea. Zilele trecute femeia a născut, ea şi copilul urmând să fie externaţi marţi. Bebeluşul va fi preluat de un asistent maternal şi, cel mai probabil, ulterior, va fi inclus în sistemul de adopţie, a mai afirmat Alexandru Bocioacă.

Acesta a precizat că angajaţii DGASPC au declanşat ancheta pentru a stabili cum a fost posibil ca femeia să rămână însărcinată.

Întrebat dacă este luată în calcul ipoteza ca bărbatul care a lăsat-o gravidă pe femeie să fie unul dintre angajaţii centrului, directorul adjunct DGASPC Prahova a spus că exclude această posibilitate şi că suspiciunile se îndreaptă către unul dintre bărbaţii internaţi în acest centru întrucât în unitatea respectivă sunt internaţi şi bărbaţi şi femei.