Sex cu prăjitorul de pâine sau cu aspiratorul. Britanicii, captivi propriilor fantezii sexuale

Şefii Brogăzii de Pompieri din Londra sunt exasperaţi de numărul tot mai mare de apeluri bizare primite din partea cetăţenilor care solicită ajutorul după ce au rămas blocaţi cu diverse părţi ale corpului în aparate de uz casnic.

30 iul. 2013, 05:53
Sex cu prăjitorul de pâine sau cu aspiratorul. Britanicii, captivi propriilor fantezii sexuale

Departe de ochii semenilor, între cei patru pereţi ai locuinţei, oamenii încearcă cele mai trăsnite fantezii sexuale, iar atunci când nu au o parteneră îşi descarcă energiile sexuale în cele mai năstruşnice moduri. Potrivit The Sun, autorităţile din Marea Britanie sunt alarmate de numărul tot mai mare de apeluri bizare consemnate la numărul unic de urgenţă 999, privitor tocmai la astfel de „accidente sexuale”.

Astfel, potrivit rapoartelor, un bărbat a cerut ajutorul pentru că a rămas cu penisul blocat într-un prăjitor de pâine, iar un alt apelant a trebuit să fie salvat după ce bărbăţia lui a fost prinsă într-un aspirator.

De altfel, Brigada de Pompieri din Londra a comunicat că în ultimii trei ani echipajele au fost chemate pentru a „elibera” nu mai puţin de 79 de persoane prinse în cătuşe, iar nouă oameni au sunat pentru ca penisurile lor le-au fost prinse în diverse inele.

Au existat însă şi incidente de ordin exclusiv casnic: patru oameni au rămas cu mâinile blocate în blandere, cinci cu mâinile prinse în tocătoare, iar 18 copii au rămas cu capul blocat în oliţă sau în vasul de toaletă.

Cel mai comun tip de incident este cel în care apelanţii nu mai pot scoate un inel de pe deget.