Serialul fără sfârşit. Câţi ani aniversează TÂNĂR ŞI NELINIŞTIT

"Tânăr şi neliniştit", serialul care a răsturnat toate recorduri de audienţă peste Ocean şi preferatul românilor în timpul după-amiezelor petrecute în faţa televizorului, a ajuns la venerabila vârstă de 40 de ani şi peste 10.000 de episoade difuzate în SUA, informează un comunicat al Pro TV.

24 mart. 2013, 10:28
Serialul fără sfârşit. Câţi ani aniversează TÂNĂR ŞI NELINIŞTIT

Serialul difuzat de Pro TV încă din 1996 are 207 premii la activ şi alte 508 nominalizări la festivalurile de profil. „Tânăr şi neliniştit” este de 24 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor, iar cifrele impresionante nu se rezumă la ţara unde s-a născut producţia-fenomen, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Asemănare izbitoare: Barack Obama seamănă cu diavolul dintr-un serial TV FOTO

Difuzat în alte 31 de state din întreaga lume, serialul are milioane de fani fideli câştigaţi datorită personajelor atrăgătoare şi a conflictelor asezonate din plin cu dragoste, dramă, răzbunare şi răsturnări uluitoare de situaţie. Telespectatorii continuă să vizioneze cu sufletul la gură rivalitatea dintre familiile Newman şi Abbott, deţinătoarele a două companii care se luptă pentru supremaţia în industria cosmetică. Difuzat pentru prima oară pe 26 martie 1973, „Tânăr şi neliniştit” este primul soap-opera care apare la televizor în format de înaltă definiţie.

Citeşte şi Produse inventate de vedete: De la budinca lui Sylvester Stallone la vinul lui Paris Hilton

Veterana Jeanne Cooper, cunoscută telespectatorilor care urmăresc serialul drept Katherine Chancellor, este singura actriţă care a rezistat în echipa „Tânăr şi neliniştit” încă din 1973, de la începutul acestuia. Cu o viaţă întreagă petrecută în mare parte pe platourile de filmare, Jeanne, în vârstă de 85 de ani, şi-a publicat în 2012 memoriile intitulate sugestiv: „Not Young, Still Restless: A Memoir”.

Pe de altă parte, Doug Davidson, carismaticul actor care îl interpretează pe detectivul Paul Williams, este cel care deţine supremaţia în topul apariţiilor în serial. Davidson a fost distribuit în nu mai puţin de 2670 de episoade de la debutul producţiei şi până în prezent.

Citeşte şi Vedeta care la 71 de ani poartă ROCHII SCURTE îmbrânceşte fotografii pe stradă şi stă prin tribunal