Sergiu Nicolaescu, incinerat. Urna cu cenuşa regizorului va fi depusă în cavoul familiei, la Tg. Jiu

Trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi dusă la Târgu Jiu şi va fi depusă în cavoul familiei, a declarat sora regizorului.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 14:06
Sergiu Nicolaescu, incinerat. Urna cu cenuşa regizorului va fi depusă în cavoul familiei, la Tg. Jiu

Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu. Oamenii erau întristaţi de dispariţia regizorului, aveau ochii în lacrimi, dar mai ales erau revoltaţi de gândul că nu au putut să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Sergiu Nicolaescu, pentru că familia a decis să fie incinerat.

Soţia lui Sergiu Nicolaescu a fost huiduită de mai mulţi admiratori ai regizorului în timpul funeraliilor.

În momentul scoaterii sicriului în care se ala trupul lui Sergiu Nicolaescu din sediul Cercului Militar, cei mai mulţi oameni prezenţi au aplaudat, dar au fost şi zeci de oameni care au huiduit şi au strigat „Ruşine!” la vederea văduvei.

„Nu-l ardeţi! Nu merită asta!”, i-au strigat soţiei lui Sergiu Nicolaescu oamenii veniţi, sâmbătă, în faţa Cercului Militar. Şi sora regizorului a fost criticată pentru faptul că a fost de acord cu incinerarea.

„Ele tot în focul Iadului o să ardă. O să le ardă flacăra păgână!”, a spus un alt admirator al regizorului, în timp ce alţii au catalogat incinerarea acestuia drept „o batjocură”.

Văduva regizorului a fost huiduită şi la Crematoriul Vitan Bârzeşti de către cei veniţi să-i spună adio lui Sergiu Nicolaescu. Oamenii au strigat şi aici „Ruşine!” şi au ocărât-o pe Dana Nicolaescu în momentul în care aceasta a părăsit Crematoriul, cu puţin înainte de ora 12.00, ora programată pentru incinerare.

Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu, a povestit la Antena 3 ca soţia lui Sergiu Nicolaescu, Dana, a fost ameninţată cu moartea.

„Au urlat, au injurat, au dat telefon să o ameninţe cu moartea şi ea săraca nu are nicio vină”, a spus Iolanda Nicolaescu.

De asemenea, sora regizorului a mai susp că cenuşa regizorului va fi depusă în cavoul familiei Nicolaescu la Târgu Jiu.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare.

Incinerarea lui Sergiu Nicolaescu nu a fost văzută cu ochi buni de toţi românii. Mai mulţi oameni erau deranjaţi de faptul că marele regizor nu a fost înmormântat creştineşte şi au huiduit-o pe soţia lui.