Şerban Huidu, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare cu SUSPENDARE VIDEO

Şerban Huidu a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Braşov la patru ani de închisoare cu suspendare, în urma accidentului provocat în 2011 şi soldat cu trei morţi. Decizia Curţii de Apel Braşov este definitivă. Rudele victimelor sunt revoltate de sentinţă. "Aş fi vrut să se aplice legea", a declarat Elena Balog, soţia uneia dintre victimele accidentului provocat de Şerban Huidu.

RomaniaTV.net
07 feb. 2013, 13:17
Şerban Huidu, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare cu SUSPENDARE VIDEO

Huidu nu a fost prezent în sala de judecată în momentul pronunţării sentinţei. După pronunţarea sentinţei, Şerban Huidu are interdicţia de a se urca la volan pentru o perioadă de şase ani.

Soţia uneia dintre victime a declarat că sentinţa dată de Curtea de Apel Braşov este revoltătoare.

„O consider la fel de revoltătoare şi blândă în comparaţie cu faptele lui Şerban Huidu care este în totalitate vinovat. Nu cunosc motivaţia la această sentinţă. (…) Să văd ce căi de atac mai am, am înţeles că doar la CEDO mai pot merge”, a declarat Elena Balog.

Citeşte şi Şerban Huidu rupe tăcerea: „Sunt VINOVAT pentru că eram pe contrasens”

Prima instanţă judecătorească i-a dat lui Şerban Huidu o sentinţă de doi ani de închisoare şi şase luni cu suspendare, însă rudele victimelor care au decedat în urma accidentului au solicitat majorarea pedepsei.

De asemenea, la sfârşitul anului trecut, Judecătoria Braşov a decis ca familiile victimelor accidentului provocat de Huidu să primească daune de 360.000 de euro.

În 31 ianuarie, procurorii şi avocaţii familiilor victimelor accidentului provocat de Şerban Huidu au solicitat judecătorilor Curţii de Apel Braşov casarea sentinţei de condamnare a acestuia la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare şi rejudecarea cauzei, pentru o pedeapsă mai mare, cu executare.

Teribilul accident s-a produs pe 16 octombrie 2011, când Şerban Huidu, care venea dinspre Predeal spre Braşov, a intrat cu maşina pe contrasens într-o curbă din Timişul de Sus. Maşina 4×4 a lui Huidu a lovit în plin un Logan care circula regulamentar din sens opus şi care s-a răsturnat. Două persoane au murit pe loc iar o a treia la spital. Ulterior, expertiza a demonstrat că Şerban Huidu circula cu o viteză de 87 km/h şi nu a derapat, aşa cum s-a lăsat de înţeles după accident.

Citeşte şi Şerban Huidu, replici dure cu cititorii, pe blogul personal