SENZAŢIONAL: OTV ar putea emite din altă ţară de săptămâna următoare

Viaţa lui Dan Diaconescu s-a schimbat radical după lovitura primită din partea CNA, retragerea licenţei pentru OTV. Dan Diaconescu a vorbit pentru ziarulring.ro despre viitorul său politic şi despre rolul pe care îl va juca în continuare în audiovizualul românesc.

RomaniaTV.net
08 mart. 2013, 09:37
SENZAŢIONAL: OTV ar putea emite din altă ţară de săptămâna următoare

Miercuri, 6 martie, a fost un nou termen în procesul pe care Dan Diaconescu l-a intentat CNA-ului. Diaconescu contestă în instanţă decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului privind retragerea licenţei de emisie a OTV.

O să apucăm pe alt drum, căutam alte soluţii de tip partizan. Ne gândim foarte serios să emitem din Rusia. Am făcut demersurile necesare şi săptămâna viitoare vrem să facem acest lucru. E mai uşor acolo. În multe ţări europene nici nu există CNA„, a declarat Dan Diaconescu.

Nici viitorul politic al lui Dan Diaconescu nu este cert. Patronul OTV spune că îşi va mai continua lupta politică până la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

„Dacă o să pierdem alegerile pentru preşedinţie, mă gândesc serios să mă retrag din viaţa politică, nu şi din televiziune. O să emit cu OTV din străinătate, Spania, Italia unde sunt mulţi români. O să-mi cumpăr o insulă a mea, înfig drapelul şi o să ne facem ţara noastră acolo„, a mai spus Dan Diaconescu.