Semne care indică faptul că nu e bună la pat

Ca si in cazul barbatilor, si femeilor le place sa creada ca performanta lor in pat este stelara si sexy. Insa ce se intampla daca partenerul nu crede ca iubita lui este o masina sexy de facut amor, asa cum se percepe ea? Ivillage.co.uk au intervievat o serie de terapeuti sexuali si specialisti in relatii de cuplu in legatura cu ce vor barbatii in dormitor si care sunt lucrurile care fac femeile sa arate rau intre cearsafuri.

RomaniaTV.net
07 mai 2013, 20:42
Semne care indică faptul că nu e bună la pat

In vreme ce nu toti oamenii pot deveni vedete rock (sau macar porno staruri) peste noapte, daca o femeie repeta in mod frecvent anumite lucruri este timpul sa-si schimbe rutina sexuala:

1. Dormitorul arata ca un birou

Nimic nu scade libidoul unui barbat decat amintirea stresului de la locul de munca. „Asa ca tine afara din dormitor orice simbol al responsabilitatilor din viata reala (precum computer, note de plata, facturi etc)”, le sfatuieste pe femei Cynthia Gentry, autoarea cartii Ce doresc barbatii in pat si ce doresc femeile in pat.

2. Sare din pat imediat ce s-a terminat totul

Este adevarat ca o femeie trebuie sa se curate, dupa ce… petrecerea s-a terminat, insa nu este nevoie de alearga in baie in secunda urmatoare. Mesajul pe care i-l trimite partenerului este ca tocmai a facut ceva gretos si ca se simte murdarita. Pentru barbatii aceasta este o perioada intima de imbratisari, iar daca femeia fuge repede din pat ii strica dispozitia. Iar ea nu trebuie sa se supere daca el adoarme aproape imediat – este un semn ca este super satisfacut.

Femeia ar trebui sa profite de perioada de liniste si sa-i faca un compliment. Nu ar trebui sa fie ceva general ci specific. I-ar putea spune, de exemplu: „A fost uimitor atunci can m-ai asezat pe mine deasupra”.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro