Şeful ISU Suceava, implicat într-un accident mortal VIDEO

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Ioan Burlui, a fost rănit într-un accident de circulaţie. Maşina în care se afla nu a mai putut evita un scuter, ieşit de pe o stradă fără prioritate. Bărbatul de pe scuter şi-a pierdut viaţa, iar şeful ISU a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 14:55
Şeful ISU Suceava, implicat într-un accident mortal VIDEO

Şeful ISU se afla în dreapta şoferului şi se îndrepta spre localitatea Siret cu maşina de serviciu. La un moment dat, doi bărbaţi aflaţi pe scutere au ieşit de pe o stradă în viteză, fără să se asigure. În încercarea de a evita impactul, şoferul a intrat într-un copac şi ulterior în şanţ.

„Din primele verificări, se pare că scuteristul nu a acordat prioritate autoturismului, astfel încât a rezultat impactul în urmă căruia conducatorul motoscuterului a decedat pe loc. În eveniment a fost implicată o maşină de serviciu a ISU Suceava”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Şeful ISU Suceava a fost rănit uşor şi a ajuns la spital cu contuzii la nivelul toracelui. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.