SECRETUL pe care trebuie să-l ştii despre ZODIA LUI, înainte să ajungeţi în pat

Fiecare bărbat ascunde un secret mai mult sau mai puţin "murdar", pe care trebuie să-l ştii înainte să ajungi în patul lui. Vezi despre ce e vorba în cazul fiecărei zodii.

27 iun. 2013, 09:58
SECRETUL pe care trebuie să-l ştii despre ZODIA LUI, înainte să ajungeţi în pat

Bărbaţii din Berbec schimbă femeile „ca pe şosete”. Nu există femeia care să fie atât de specială, încât să păstreze interesul unui Berbec mai mult de trei luni.

Dacă sexul este foarte important pentru tine şi ai nevoie de un amant foarte priceput, să ştii că Taurul nu excelează la acest capitol. Este un amant leneş, care lasă partenera să facă totul în pat şi nu numai.

Gemeni. De obicei este un bărbat fidel şi nu îşi complică viaţa cu aventuri pasagere, însă îi place să flirteze şi de multe ori flirturile lui sunt chiar neruşinate.

Racul este un copil mare, ce necesită multă atenţie din partea iubitei. Poate că nu îţi vei da seama după primele nopţi împreună, dar în scurt timp vei observa că este un amant egoist, care se gândeşte în primul rând la plăcerea lui.

Leu. Înainte să ajungi în pat cu el, trebuie să ştii că toţi prietenii lui vor afla cum a fost. Leul este foarte lăudăros şi orgolios şi îi place să ştie toată lumea cât de bun e în pat şi ce succes are la femei.

Fecioară. Nu face acest pas important în relaţia cu Fecioara dacă nu eşti o femeie foarte răbdătoare. Nativii acestei zodii sunt persoane tipicare şi „mofturoase”, foarte atente la detalii.

Balanţă. Dacă nu cunoaşte Kama Sutra pe de rost, atunci sigur are o experienţă sexuală bogată şi a încercat tot felul de tehnici sexuale picante şi ciudate. Deci dacă nu eşti gata să încerci tot felul de tehnici, atunci înseamnă că nu ar trebui să ajungi în patul Balanţei.

Scorpionul este unul din cei mai buni amanţi ai zodiacului, aşa că eşti o norocoasă. Atâta doar că are un libido mult mai dezvoltat decât al altor zodii, aşa că, dacă ajungi în patul lui, pregăteşte-te să ţii pasul cu el.

Săgetătorul este un mare egoist, mai ales în pat. Orice i-ai propune i se pare deplasat, în timp ce fanteziile lui îi par o nimica toată. Acest bărbat pare să poarte „ochelari de cal” când vine vorba de sex şi nu vede decât înainte.

Capricornul este foarte ruşinos, complexat şi tot timpul se teme că nu va fi la înălţimea aşteptărilor. Aşa că sexul este un subiect tabu pentru el în relaţiile noi.

Vărsător. Fidelitatea nu este punctul lui forte, indiferent de declaraţiile înfocate pe care le face în primele luni de relaţie. Se plictiseşte foarte repede şi are nevoie tot timpul de o nouă aventură.

Peşti. Chiar dacă pare sigur pe el, trebuie să ştii că la prima voastră partidă de sex este foarte emoţionat şi se teme că nu va fi aşa cum te aştepţi. Ai grijă să fii cât mai blândă cu el.