Secretara lui Dragnea a strâns mai multe voturi decât şeful său. Cătălina Ştefănescu: 75%

Cătălina Ştefănescu, fosta secretară a liderului PSD Liviu Dragnea, a intrat în Parlamentul României obţinând 75% din voturile acordate în colegiul 1, cu şapte procente mai mult decât a strâns cel care a propulsat-o în politică. 

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 11:26
Secretara lui Dragnea a strâns mai multe voturi decât şeful său. Cătălina Ştefănescu: 75%

În Teleorman, USL a câştigat toate cele şase colegii de deputaţi şi cele trei de senatori cu procente de peste 67%. Conform exit-pool-ului prezentat la orele 21.00, în Colegiul 1 de la Camera Deputaţilor, Elena Cătălina Ştefănescu a adunat în jur de 75 de procente, în Colegiul 2, Adrian Simionescu circa 72%, Colegiul 3 Liviu Nicolae Dragnea – 70%, Colegiul 4 Valentin Boboc 67%, Colegiul 5 Ică Calotă Florică 70%, Colegiul 6 Marin Almăjanu 86%, informază Teleormanul.

În privinţa Senatului, în colegiul 1 Nicolae Mohanu a luat 67%, în colegiul 2 Crin Antonescu a obţinut 73%, iar în colegiul 3 Senat Timotei Stuparu a luat 70%

În vârstă de 23 de ani, Cătălina Ștefănescu a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Universității București. De asemenea, a urmat studiile master „Politici publice și integrare europeană”, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, din București.