SECHELELE cu care ALEXANDRA STAN a rămas, după ce a fost bătută

Posibilă dezlipire de retină, singurul rinichi - mărit și șoc post-traumatic. Acestea sunt problemele medicale pe care le are Alexandra Stan, în urma loviturilor primite de la managerul ei, Marcel Prodan.

19 iun. 2013, 18:28
SECHELELE cu care ALEXANDRA STAN a rămas, după ce a fost bătută

Alexandra Stan mai are de stat încă două zile în spitalul din Medgidia, unde medicii îi fac un set complet de analize, ca urmare a bătăii primite de la managerul ei, Marcel Prodan, scrie libertatea.ro.

Conform doctorilor, vedeta nu a suferit răni severe, însă problemele pe care le are Alexandra vor necesita un timp îndelungat de vindecare. Cântăreața a rămas cu sechele la ochi, doctorii explicând că e posibil ca vedeta să fi suferit o dezlipire de retină. De asemenea, singurul rinichi al acesteia este mărit, au dezvăluit surse medicale.

În același timp, cântăreața a avut nevoie de consiliere psiholigică, suferind de șoc post-traumatic.

Alexandra Stan a fost bătută crunt, sâmbătă seara, de managerul ei, în urma unor certuri legate de bani. Norocul vedetei a fost că un echipaj al poliției a salvat-o din mâinile agresorului.

După incident, impresarul ei a scris pe un site de socializare că artista a suferit un accident de maşină şi nu mai poate onora concertele din perioada următoare.

Citeşte şi Alexandra Stan, sub TEROARE în spital. Impresarul-bătăuş o AMENINŢĂ să-şi retragă plângerea