Seară unică la XFACTOR. Vezi ce artist consacrat este invitat special VIDEO

Alţi doi concurenţi vor părăsi competiţia duminică. La miezul nopţii, vor rămâne doar 11 aspiranţi la titlul de "următorul star al României". Cu toate acestea, seara de duminică se anunţă specială. Loreen le dă întâlnire fanilor din România pe 18 noiembrie, la XFACTOR. Anunţul oficial a fost postat pe pagina de Facebook a artistei.

RomaniaTV.net
18 nov. 2012, 16:58
Seară unică la XFACTOR. Vezi ce artist consacrat este invitat special VIDEO

Loreen a anunţat oficial pe contul ei Facebook că vine duminică în România. Artista care a făcut senzaţie la Eurovision 2012 va urca pe scena XFactor. Postarea ei a atras peste o mie de like-uri şi zeci de mesaje. Fanii din România i-au urat bun venit în ţara noastra şi şi-au exprimat dorinţa de a o vedea într-un concert în România.

Cei 13 finalisşti care au rămas în cursa pentru premiul în valoare de 200.000 de euro vor interpreta duminică melodii cu tema: graniţa fină dintre dragoste şi ură. Tensiunea creşte şi intre juraţii deveniţi mentori. Spiritele s-au încins încă de săptămâna trecută când Dan Bittman, singurul mentor care are încă toţi elevii în competiţie, a ales să salveze trupa mentorată de Delia, în defavorul concurentei lui Cheloo.