Se mărită Serena? Paparazzi au surprins-o în ipostaze tandre cu antrenorul său

Serena Williams a fost fotografiată pe străzile din Paris, în ipostaze tandre, alături de antrenorul său, francezul Patrick Mouratoglou. Presa tabloidă avandează deja ideea unui mariaj între cei doi îndrăgostiţi.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 14:10

În afară de pasiunea pentru modă, despre viaţa personală a Serenei Williams nu s-a vorbit aproape deloc, aceasta lăsând să planeze un mister asupra partenerului său de viaţă. oricât au scotocit tabloidele, nu au găsit să-l găsească pe bărbatul misterios cu care îşi împarte viaţa celebra jucătoare de tenis, multe publicaţii ajungând la concluzia simplă că acesta pur şi simplu nu există.

Şi totuşi el se pare că s-a aflat chiar sub nasul fotografilor, cărora nu le-a trecut prin cap să-l sudieze mai atent. Un fotograf francez, de la site-ul PKTennis.fr a surprins-o însă pe Serena în ipostaze tandre chiar cu antrenorul său Patrick Mouratoglou, alături de care a cunsocut mari succese în 2012, precum câştigarea titlului olimpic sau a turneelor de la Wimbledon şi US Open.

Cei doi au fost surprinşi pe străzile din Paris, iar presa tabloidă avansează deja ideea mariajului între cei doi. Patrick Mouratoglou este francez şi are 42 de ani, iar Serena este în vârstă de 30 de ani.