Se întâmplă în România. Poliţist bătut măr chiar în secţie VIDEO

Trei bărbaţi dintr-o localitate din Argeş au bătut măr un agent chiar în secţia de poliţie. Scandalagii sunt din aceeaşi familie: tată, fiu şi ginere. După atac, cei trei au fugit imediat cu o maşină. Poliţistul a încercat să-i prindă şi a tras patru focuri de armă după ei. În cele din urmă au fost găsiţi şi ridicaţi de mascaţi.

25 dec. 2012, 08:07
Se întâmplă în România. Poliţist bătut măr chiar în secţie VIDEO

Poliţistul era singur la secţie şi ridicase un bărbat pentru că făcuse scandal. În câteva minute, în ajutorul scandalagiului au venit rudele, care l-au luat la bătaie pe agent.

Bătăuşii au fugit imediat din secţie. Poliţistul a încercat să-i oprească şi a tras patru focuri de armă după ei. Unul dintre gloanţe a ajuns în cauciucul maşinii.

Scandalagii au însă altă variantă, şi îl acuză ei pe poliţist.

„M-au dus la sectie, mi-au dat cu spray pana m-au omorat şi am avut noroc că mi-am desfăcut cătuşele şi am iesit afară şi eu am fugit cu propria masină… M-au fugărit, mi-au luat telefonul din buzunar”, a spus unul dintre bărbaţi.

Când i-au prins pe cei trei atacatori, poliţiştii au găsit în maşină un obiect contondent cu care ar fi putut fi lovit poliţistul. Cei trei nu recunosc nimic, dar au fost duşi la audieri şi sunt cercetaţi pentru ultraj.