Scuze jalnice ca să rămâi într-o relaţie care nu te satisface

Când te afli într-o relaţie care se degradează pe zi ce trece, în adâncul sufletului tău simţi că este timpul să pleci. Te asezi în pat, seara la culcare, ţintuieşti tavanul cu privirea şi întorci relaţia pe toate feţele. Trebuie să iei o hotărâre. Ieşi sau încerci să schimbi ceva. Sunt cazuri în care nu alegi nimic, nici nu ieşi din relaţie, nici nu încerci să schimbi ceva, ci doar îţi găseşti scuze.

RomaniaTV.net
17 apr. 2013, 20:43
Scuze jalnice ca să rămâi într-o relaţie care nu te satisface

Iată cele mai des întâlnite scuze jalnice pe care oamenii le folosesc pentru a rămâne într-o relaţie care nu îi mai satisface, ce le aduce mai mult frustrări.

1. Vin sărbătorile

Fie că se apropie Paştele, Crăciunul sau Anul Nou, Sfântul Valentin sau ziua de naştere, oricât de importante ar fi aceste sărbători pentru tine, nu ar trebui să le transformi într-un pretext ca să nu ieşi din relaţie dacă aceasta chiar nu mai funcţionează.

Citeşte şi Strategii de aplanare a certurilor, în relaţia de cuplu

2. E prea drăguţ

Eşti perfect conştient că sentimentele pe care le ai faţă de persoana de lângă tine nu sunt cele mai profunde şi că nu te vezi în viitor alături de această persoană. Şi cu toate acestea, nu vrei să ieşi din relaţie pentru că este „prea drăguţă”, nu ţi-a făcut nimic rău şi nu vrei să-i răneşti sentimentele. De fapt, îi vei răni sentimentele neîmpărtăşindu-i-le sau mai rău, înşelând de câte ori vei prinde ocazia.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro