Şcoala din Maşloc a fost închisă: 100 de copii nu mai au unde învăţa

Aproape 100 de copii, 44 de preşcolari şi 55 de elevi din învăţământul primar, din localitatea Maşloc, judeţul Timiş, nu mai au unde să înveţe. Unitatea a fost închisă de un executor judecătoresc, pentru că Ministerul Educaţiei nu a achitat în totalitatea factura constructorului, potrivit RENASTEREA.RO.

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 12:57
Şcoala din Maşloc a fost închisă: 100 de copii nu mai au unde învăţa

Situaţia e cunoscută de mai mult timp. ”Astăzi am trimis o adresă Ministerului Educaţiei prin care am anunţat ca s-au suspendat cursurile la învăţământul primar şi la doua grupe de grădiniţă, din cauza sumelor datorate către constructorul clădirii în care funcţioneaza şcoala. Astăzi s-a pus sigiliul pe şcoală şi nu s-a mai permis accesul”, a declarat Aura Danielescu, inspector general-adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

„Ministerul Educaţiei are de achitat suma de 750.000 de lei pentru construcţia clădirii şi 200.000 de lei penalităţi la intârzierea plăţii (construcţia fiind finalizată în anul 2010), precum şi 50.000 de lei pentru executarea silită”, a declarat Aura Danielescu.

Citiţi mai multe pe RENASTEREA.RO.