Scene şocante în plină stradă. O tânără de 16 ani este lovită BRUTAL de un necunoscut VIDEO

Imagini şocante au fost surprinse zilele trecute pe străzile din Londra. Camerele video din zonă au surprins un atac violent asupra unei adolescente de 16 ani. Lovită din spate cu putere de un bărbat, fata a căzut pe trotuar inconştientă. 

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 19:52
Scene şocante în plină stradă. O tânără de 16 ani este lovită BRUTAL de un necunoscut VIDEO

O tânără de 16 ani a fost atacată, săptămâna trecută, în plină stradă. În jurul ore 12.30, fata se plimba pe străzile din Londra când un bărbat a venit alergând spre ea, lovind-o cu putere în cap. Adolescenta a căzut inconştientă pe trotuar. Agresorul s-a întors şi a fugit fără a privi înapoi.

Din fericire fata a scăpat cu viaţă. Ea a fost transportată de urgenţă la spital şi după ce medicii i-au făcut o serie de teste, adolescenta s-a întors acasă cu vânătăi și tăieturi la cap și față.
 
Imaginile au fost făcute publice în speranţa că cineva va recunoaşte agresorul.
 
Suspectul este descris de către poliție ca fiind un bărbat de culoare, cu constituie atletică, ras pe cap. În ziua atacului, bărbatul purta o jachetă de baseball şi blugi. De asemnea, oamenii legii spun că agresorul are vârsta cuprinsă între 25-30 de ani şi a urmărit fata de acasă.