Scene dure în Piteşti. Răstignirea lui Iisus, pe străzile din centrul oraşului VIDEO

Mai mulţi actori amatori au pus în scenă răstignirea lui Iisus, în centrul oraşului Piteşti. Tinerii şi-au luat în serios rolurile şi au jucat cu mult dramatism fiecare scenă. Lovirea lui Iisus, Drumul sub povara Crucii sau Răstignirea le-au tăiat, pur şi simplu, respiraţia miilor de spectatori adunaţi.

RomaniaTV.net
13 apr. 2012, 06:40
Scene dure în Piteşti. Răstignirea lui Iisus, pe străzile din centrul oraşului VIDEO

Scenele, interpretate cu mult realism, s-au desfăşurat pe mai bine de un kilometru, în centrul oraşului. Oamenii au privit înmărmuriţi spectacolul de pe stradă sau din balcoane.

Mulţimea a trăit cu intensitate fiecare scenă. Mulţi dintre privitori au plâns. „Foarte realist. La prima vedere mi s-a făcut şi puţin frică. M-a emoţionat foarte mult”, au declarat spectatorii.

Punerea în scenă a spectacolului a durat câteva luni. Actorul care l-a interpretat pe Iisus a spus că şi-a îndeplinit astfel un vis. „Treceau oameni cu sacoşele în mâini, alţii ieşeau din magazine. Asta mi-am dorit, să trec prin mulţime fără să fie un scenariu. Mi-am dorit foarte mult să aduc oamenii aştia aici”, a spus actorul Daniel Leş.

Drumul Crucii, pus astfel în scenă, se va încheia vineri seară, în Capitală.